cserépfonat

Mindenki vágyik egy igazi otthonra! Az Otthon melegére!

De hogy mitől lesz otthon az otthon az azon is múlik hogyan rendezzük be, milyen tárgyakkal, kiegészítőkkel vesszük magunkat körül. Ezek adják meg azt az érzést, hogy jó hazatérni, akár csak egy fárasztó nap után, vagy egy hosszú utazást követően. Bekuckózni a kedvenc helyünkre egy könyvvel, vagy egy bögre forró csokival és lazítani.

Ismerős az érzés? Szeretnéd az otthonod még otthonosabbá tenni?

Abban ugyan nem tudok segíteni, hogy egy teljes otthont átalakítsak, mert nem vagyok lakberendező, abban viszont igen, hogy nálam megtalálhatod azokat a tárgyakat, amiket igazán magadénak érezhetsz.

Kerámia tágyaimmal hűvös eleganciát vihetsz be a hétköznapokba is, horgolt babáimmal pedig meleg ölelés vesz majd akkor is körül, ha egyedül vagy éppen.

Nézz szét Etsy áruházamban, ahol mindig az aktuális eladásra váró készletet látod. Jelenleg napi pár órában készülnek az egyedi termékeim, így ha megtetszik valami ne habozz, egyhamar nem lesz belőlük utánpótlás!  

Pethes Krisztina

Tulajdonos

Limitált krácsonyi kollekció

Horgolt hópehely
irány az etsy
Amiket készítek

Horgolt babák / Kerámia lakáskiegészítők

Jelenleg csak horgolt babák készítésével foglalkozom, a megvásárolható darabok az Etsy áruházamba kerülnek fel, azon keresztül csaphatsz le rájuk. Kerámiák szülési szabadságom miatt nem készülnek, 2020. szeptemberétől fogok bele ismét az agyaggal való munkába.